938 70 80 53 centrerecuperacio@crfvalles.com | Princesa, 26-30 - 08400 - Granollers

Les ONES DE XOC és una teràpia innovadora que té molt d’èxit en tractaments de tot tipus en fisioteràpia. Aquesta tècnica d’última generació, dona molts bons resultats en lesions relacionades amb patologies de tendons ( tendinitis) com poden ser :

– FASCITIS PLANTAR ( pont del peu, espolons)

– EPICONDILITIS O COLZE DEL TENISTA( jugadors de pàdel, professionals manuals, carnissers, lampistes, personal de neteja, etc…)

– TENDINITIS D’AQUILES

– TENDINITIS ROTULIANA

– TENDINITIS DE QUERVAIN ( POLZE)

i d’altres com mpoden ser:

– TROCANTERITIS DEL MALUC

– CALCIFICACIONS D’ESPATLLA

 – Un llarg abast de lesions tendinoses i musculars , …

Des de Centre de Recuperació Mercè Ventura portem més de 30 anys tractant tot tipus de lesions del cos a nivell funcional, hem decidit incorporar aquesta tècnica per millorar i complementar els nostres tractaments.
Aquesta teràpia moderna aconsegueix eliminar tan calcificacions del tendó mitjançant canvis físics d’una manera ràpida i segura, al mateix temps que s’elimina el dolor mitjançant de canvis químics. Les Ones de Xoc provoquen una vasodilatació important en la zona tractada amb un increment important de sang oxigenada, el que produeix una ràpida regeneració dels teixits. També aconseguim elevar la tolerància del dolor muscular i articular a base d’estímuls del nervi, el que ho converteix en un dels mètodes més efectius en la lluita contra el dolor.