938 70 80 53 centrerecuperacio@crfvalles.com | Princesa, 26-30 - 08400 - Granollers
aquest nadal regala salut

aquest nadal regala salut

Aquest Nadal 2020 serà recordat per moltes coses, però sobretot perquè hem apres a valorar la salut, la nostra i la de la gent del nostre entorn.

 

Per aquest motiu des del Centre de Recuperació i Fisioteràpia Mercè Ventura volem oferir-vos la possibilitat de regalar aquest Nadal uns packs de massatges i salut per aquells que més estimes.

Hem elaborat diverses opcions de regal que venen presentades amb un sobre regal i que es poden omplir lliurement amb la opció que vulgueu (les que us oferim nosaltres, o una opció feta a mida).

 

Aquí teniu una mica d’explicació de en què consisteixen els vals:

🟦 Pack de massatges d’esquena (1 sessió 35€) o (3 sessions 95€). Una sessió o un pack de 3 sessions per descarregar les cames, per relaxar, etc.
🟦 Pack de descàrrega per esportistes (massatge i andulació 40€) Una sessió de massatge de descarregar per les cames després de fer esport i una sessió amb la màquina d’andulació molt recomanable.
🟦 Pack de fibromiàlgia i dolor (andulació, termoteràpia i magnetoteràpia 90€). Adequat pel dolor crònic, amb la intensió de reduir el dolor sense utilitzar la medicació i utilitzant la termoteràpia i la magnetoteràpia. 

Però ja ho sabeu, que també podeu fer-ho al vostre gust. Tant sols us heu de posar en contacte amb nosaltres i demanar més informació!!

Recorda, aquest Nadal, regala salut!

Us esperem!