938 70 80 53 centrerecuperacio@crfvalles.com | Princesa, 26-30 - 08400 - Granollers

La setmana del 22 al 28 de març es va celebrar la VOLTA CATALANA, la edició número 100 d’aquesta volta ciclista i el dissabte 27 va passar per la nostra ciutat.

I aquesta va ser l’excusa, i ho vam aprofitar per parlar de la bicicleta i la fisioteràpia. Més a nivell lúdic i amateur, però amb uns consells útils per a tothom. Per exemple, en Marià, el nostre fisioterapeuta i un gran amant de la bicicleta, ens va parlar de com cal anar amb bici, quina és la millor postura per anar-hi i estar en equilibri per no carregar espatlles ni esquena, i també ens va explicar petits exercicis d’escalfaments previs a sortir a la carretera.

Ho vam penjar a les xarxes socials, al nostre Instagram, aquí el teniu:  https://www.instagram.com/p/CM4X-2HIN9l/

 

A més a més, vam aprofitar per explicar la història d’en Joan del Río, un ciclista que va patir un greu accident a la carretera, que va fer la recuperació al nostre centre i que amb la seva voluntat de superació, de força i valentia, ha pogut refer la seva vida i tornar a circular amb bicicleta pels carrers, i fins i tot fer alguna competició.

Aquí us deixem el vídeo:

 

Esperem que entre els consells i la història d’en Joan, us animeu a sortir a la carretera i gaudir de la bicicleta!!!!