938 70 80 53 centrerecuperacio@crfvalles.com | Princesa, 26-30 - 08400 - Granollers

Aquest any us volem recomanar alguns llibres, novetats i recomanacions literàries sobre temes de fisioteràpia que creiem interessants!!!

Aquí els tens:

dolor de espalda

 

 

 

1a recomanació: 

CAMINA, SALTA, BAILA de Roberto Sánchez de l’editorial Plataforma.

D’una manera molt planera en aquest llibre descobriràs que l’ésser humà, igual que tota la resta d’animals està fet pel moviment.  Els hàbits actuals ens porten a passar moltes hores (masses) quiets i asseguts o be fent moviments repetitius que són nocius pel nostre cos i que intentem compensar «matxacant-nos» al gimnàs. però tampoc compensa el sedentarisme.»Camina, salta, baila» ens convida a recuperar el moviment del nostre cos a la nostra vida, introduint petites activitats diàries que ens agradin i ens obliguin a moure’ns per guanyar agilitat i salut.

2a Recomanació:
ESTIRANDOSE: Guía completa de estiramientos de Bob Anderson de l’editorial RBA Grupo RBA
ESTIRAMIENTOS PARA PRINCIPIANTES de VVAA de l’Editorial LIBRERO 
 
Estireu!!! I seguiu estirant!!!!Els que no feu esport, els que en feu una mica i sobretot els que en feu MOLT esport, si us plau estireu!!!Com a fisioterapeutes no us podeu imaginar la quantitat de lesions que veiem per falta d’estiraments, fins i tot en persones que estan molt en forma.Tothom hauria d’estirar una estoneta cada dia. I si no ho feu, perquè no sabeu com fer-ho, aquí teniu un parell de llibres perquè ja no tingueu excusa.
3a Recomanació: 
EL DOLOR DE ESPALDA Y LAS EMOCIONES del Dr. David Ponce de Plataforma Editorial.
Cos, ment i emocions estan íntimament lligades en l’ésser humà i no les podem dissociar quan tenim algun problema de salut.En la nostra feina diària com a terapeutes veiem molts pacients amb problemes d’esquena que malgrat cedir després del tractament i seguir les pautes recomanades, repeteixen al cap d’un temps.Darrera d’aquests dolors a vegades s’hi amaguen tensions i emocions que aquest llibre ens pot ajudar a descobrir.És un llibre que ja té uns quants anys, però van per la 12a edició, per tant és útil, molt interessant!!!!El Dr. Ponce l’expert osteòpata del programa de TV3 .

I BON SANT JORDI A TOTHOM!!!!!!!!