938 70 80 53 centrerecuperacio@crfvalles.com | Princesa, 26-30 - 08400 - Granollers

La setmana passada ens van fer una breu entrevista (a distància) al canal TEVE.CAT, i tant l’Elisabet com el Marià van parlar de la tornada a la normalitat després del confinament, i com es viu la fisioteràpia en temps de pandèmia.

Van explicar com ha estat la tornada a la normalitat tant pel què fa als pacients, a l’ús de les mesures de seguretat (mascareta, gel, neteja d’espais, etc), com pel que fa a nosaltres mateixos, (adaptant-nos també a aquestes normes). Hem volgut seguir oferint els nostres serveis donant seguretat i  tranqul·litat als nostres pacients.

A més a més, també hem volgut explicar com cal fer un retorn a l’activitat física de manera regular després d’un període d’inactivitat forçada, i fer-ho de manera segura per tal de no patir lesions ni accidents.

El nostre centre és un espai segur, i seguim totes les mesures d’higiene per tal de fer la visita amb totes les condicions.

Aquí us deixem l’entrevista que ens van fer a MÉDICOS ON LINE de TEVE.CAT: