938 70 80 53 centrerecuperacio@crfvalles.com | Princesa, 26-30 - 08400 - Granollers

pistola de massatgeUs oferim un nou servei al centre: Tractament amb PISTOLA DE MASSATGE !!

Pels teus problemes de columna, contractures musculars, punts de dolor, tan cervical com dorsal o lumbar, tenim un tractament molt efectiu i especialitzat per millorar el dolor i la funcionalitat de la teva esquena. ÉS la pistola de massatge a través d’ones de pressió radial,

El tractament consisteix amb teràpia manual (massatge), s’aplica la pistola de massatge per ones de pressió a punts gallet amb l’objectiu de disminuir el dolor i baixar els punts de tensió i les contractures.

Les pistoles de massatge ofereixen una teràpia de percussió o vibració que proporciona ones de pressió sobre el teixit muscular del cos de manera oscil·lant. És ideal per a esportistes amb dolor a l’esquena.

Truca’ns per a més informació i demana hora!