938 70 80 53 centrerecuperacio@crfvalles.com | Princesa, 26-30 - 08400 - Granollers

Aquest any per Sant Jordi enlloc de llibres de salut hem decidit fer-vos una recomanació dels llibres que ens han agradat darrerament a alguns dels professionals del centre.

Esperem que us agradin!!!!!

L’Elisabet ens recomana:

  1. EL VOL DE L’ESTEL de Laetitia Colombani

«Aquesta història ens endinsa al cor de l’índia, i ens parla de la lluita de les dones pels seus drets i en concret pel dret a l’educació. De la ma d’una mestra francesa ens porta per un relat ple d’injustícies i de lluita; però al mateix temps ple de tendresa, de complicitats i de sororitat. A l’igual que al seu anterior llibre “ La Trena”, Laetitia Colombani fa un relat excel·lent.»

 

En Marià ens recomanda:

2. LA DONA DE LA SEVA VIDA , de Xavier Bosch.

«Un llibre que comença planer i s’embolica enganxant de seguida, de lectura còmoda, estil periodístic amb entorns íntims s. Història familiar, amb secrets i escenaris coneguts. Molt recomanable,»

 

En Lluís ens recomana:

3. EL PADRI de Mario Puzo

«El llibre que m’agradaria recomanar per aquest Sant Jordi és El Padrí (1969) un clàssic que vaig llegir darrerament, aquesta obra de Mario Puzo va inspirar una de les millors trilogies cinematogràfiques i a dia d’avui continua sent un referent en el seu gènere.»EL PADRI

la dona de la seva vida