938 70 80 53 centrerecuperacio@crfvalles.com | Princesa, 26-30 - 08400 - Granollers

Com cada Nadal us volem presentar els nostres vals de regal per poder oferir a les persones que més estimeu, i que pugueu regalar salut!

  • MASSATGE DECONTRACTURANT D’ESQUENA 38€

Tensions, males postures, sobrecàrregues….. ens acaben passant factura i provocant dolor. Vine a gaudir d’un massatge on a més de relaxar-te et desapareixeran les contractures i el dolor.

MASSATGE DECONTRACTURAN D'ESQUENA

  • VAL PER 3 MASSATGES 100€

I si acostumes a tenir mal d’esquena sovint, potser amb un massatge no fem net. Regala’t un pack de 3 massatges i surt com nou.

  • MASSATGE CORPORAL COMPLET 53€

Massatge de cames , braços i esquena per acabar amb les tensions i contractures i preparar tot el cos de cara al nou any

MASSATGE CORPORAL COMPLET

  • MASSATGE ESPORTIU DE CAMES 43€

Si després de fer esport  o de treballar  dret o caminant tota la jornada notes les cames carregades i rígides, aquest és el teu regal. Farem una Andulació per relaxar-les i un massatge de descàrrega per tornar tota la musculatura al seu to original.

massatge esportiu de cames

  • SESSIÓ ANDULACIÓ 20€

Proba aquest fantàstic llit amb les seves andulacions, que ens ofereix una millora de la circulació, ajuda a la recuperació després de l’esforç, relaxa el to muscular i és moolt agradable

andulacio

  • SESSIÓ DE FISIOTERÀPIA * 38€

Tens algun dolor d’aquells que vas dient : “ Ja passarà..” , però no passa. Aprofita ara per mirar-t’ho. Demana un val de regal per una sessió de fisioteràpia, i ens ho mirarem i hi posarem remei. A que esperes.

fisioteràpia

  • 1 CLASSE D’ESCOLA DE COLUMNA 20€ O 1 MES D’ESCOLA DE COLUMNA 75€

Si tens problemes d’esquena que es van repetint a temporades i no hi ha manera de treure’t-els de sobre, tot i que el metge et diu que no hi ha cap lesió. Demana que et regalin una classe de proba del nostre Grup de columna. Allà treballarem tot el cos però parant especial atenció a la teva esquena, a allò que necessites estirar i tonificar que no tornar a recaure. A més t’explicarem com fer les coses amb bona postura perquè no recaiguis.

I si ets més llançat, demana el mes sencer de prova. No te’n penediràs.

 

esc ola de columna

Aquí tens totes les opcions de val de regal que t’oferim, acostat al nosyre centre i informat’en. I si vols algo encara més personalitzat també t’ho podem fer.