938 70 80 53 centrerecuperacio@crfvalles.com | Princesa, 26-30 - 08400 - Granollers

DIA DE LA DONA

Avui és el dia de la dona treballadora, una bona ocasió per reivindicar la igualtat de drets i oportunitats i la nostra independència. Volem posar en valor els nostres cossos i això també inclou cuidar-nos i vetllar per la nostra salut.

Històricament s’ha pres com a mesura el cos de l’home als estudis mèdics. Avui volem visibilitzar les diferències que presenta el cos de la dona i les condicions socials que l’envolten respecte.

Des de la nostra Servei Integral per a la Salut de la Dona et convidem a cuidar-te i a empoderar també la teva salut.

PRE-PART

L’embaràs és un moment de canvis corporals i dubtes. El nostre servei de pre-part et guiem en el teu embaràs per prevenir mals d’esquena, problemes circulatoris i per donar-te la informació i els exercicis necessaris per afrontar el part.

SOL PELVIÀ

No et conformis a tenir pèrdues, utilitzar compreses ,sentir malestar abdominal o patir dolor en les teves relacions sexuals. Aprèn a treballar el teu sol pelvià. No t’has de conformar, es pot millorar amb ajuda d’una fisioterapeuta especialitzada.

MENOPAUSA

Durant la menopausa el teu cos canvia i perds massa muscular i òssia que provoca dolors articulars i musculars. Vine i t’assessorarem en un pla d’entrenament preventiu.

 

dia de la dona