GRUP DE COLUMNA

Quan tornem a la rutina, molts de nosaltres tornem a fer esport i hem de triar quina activitat volem fer…. paddel, running, yoga, etc. Però sempre hi ha persones que no poden fer un esport concret per diferents motius (lesions, falta de costum, etc).

Des del centre Mercè Ventura organitzem el què anomenem GRUPS DE COLUMNA per intentar adaptar l’esport i l’exercici físic a cada persona!Realitzem grups reduïts adaptats a cada persona, per treballar exercicis d’estiraments, tonificació muscular, i adaptem l’activitat a cada persona.

També treballem la consciència corporal i la higiene postural per la vida diaria per evitar lesions i no forzar el cos. Si ho necessites pots demanar-nos informació perquè tenim grup al matí i grup a la tarda per oferir-te aquest servei!

Truca’ns ☎️ i cuida el teu cos!!!

Aquests són els horaris :Si hi esteu interessats només cal que ens ho feu saber!

📍Matí :Dimarts i dijous de 9h a 10h

📍Tarda:Dimarts i dijous de 19:30h a 20:30h

26 Setembre 2023

¿Vols més informació o reservar una cita amb nosaltres? ¡Escriu-nos!